Yorumları: 621
Konuları: 6
27/09/2014, Saat: 05:00
(Son Düzenleme: 27/09/2014, Saat: 05:01, Düzenleyen: Mehmet Kiraz.)
Herkese Kıbrıs'tan merhaba geleneksel ıslak tıraş sevenler. Hayatımda o kadar senedir kartuşlu makinelerle tıraş olduktan sonra bir başka blog olan tıraşkeyfimde jiletli double edge safety razor'lerle ilgili vb ürünlerle ilgili yazıyı okuduktan sonra foruma katılmaya karar verdim.
Küçüklükten beri (Dayımdan öyle görmüştüm) büyük oranda Old Spice ve Tabacı biliyordum sadece.Sonrasında denemek için arko berber tıraş sabunu ve Kıbrısta bir bakkaldan aldığım dandik Double edge Çin malı makine, Wilkinson Sword finest Bristle (O da dandik
) ve Perma Sharp jiletle geleneksel tıraş'a bayağı kötü bir başlangıç yaparak başladım (ekipman olarak) şimdi ise daha kaliteli ürünler almayı düşünüyorum ve tavsiyelerinizi bekliyor olacağım..
Herkese tekrardan merhabalar geleneksel tıraş severler
Yorumları: 3,397
Konuları: 106
Hoşgeldiniz keyifli tıraşlar. Ürün almadan önce forumu bolca gezin. Günün tıraşı konusun göz atın kim neyi nasıl yorumlamış görürsünüz. Bütçenizi belirleyin ve ondan sonra alım yapın
www.BarbarosRazors.com
Yorumları: 1,477
Konuları: 20
Hoşgeldiniz, keyifli ve bol köpüklü tıraşlar =)
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
A ship in port is safe, but that's not what ships are built for.
-Grace Hopper
Yorumları: 1,120
Konuları: 12
Hoşgeldiniz
Forumu incelemeniz sizin için çok faydali olacaktir. Urun secimlerinizi ona göre yapabilirsiniz.
Cok fazla alet cok sabun cok farkli ekipmanlar var. Isin hem zevkli yani bu hem de seçimi zorlaştıran yani.
1 er adet seyahat icin firca ve tiras aleti (uygun fiyatli) bir de evde kullanmak icin kaliteli alet ve firca edinmenizi salık veririm. Seyahatlerde kullanimi kolay olan ve yeni baslayanlara onerilen ilk alet olan ws de yi hala kullaniyorum. Ucuz ve guzel bir alet . Zate n ustatlar in onerisiyle cogu arkadasimizin geleneksel tirasa basladigi alettir. Zamanla ilginizi ceken ekipmanizi toplayacaksiniz. Kacis yok
Yorumları: 1,420
Konuları: 45
Hoşgeldiniz Mehmet Kiraz.
Gazimagosa da bulunmuştum daha önce, iyi tıraşlar..
Hiç bir şey ummuyorum,
hiç bir şeyden korkmuyorum,
özgürüm..
Zorba
(27/09/2014, Saat: 10:09)theunnamed Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hoşgeldiniz keyifli tıraşlar. Ürün almadan önce forumu bolca gezin. Günün tıraşı konusun göz atın kim neyi nasıl yorumlamış görürsünüz. Bütçenizi belirleyin ve ondan sonra alım yapın
daha öncesinde birkaç başlığı okumuştum forumun ama tekrardan hepsini gezmek gerekecek zannediyorum
(27/09/2014, Saat: 10:46)Straht Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hoşgeldiniz, keyifli ve bol köpüklü tıraşlar =)
Çok teşekkür ederim Straht
(27/09/2014, Saat: 22:54)zorba58 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hoşgeldiniz Mehmet Kiraz.
Gazimagosa da bulunmuştum daha önce, iyi tıraşlar..
Güzel yerdir, Girne'yi de söylemeden geçemeyeceğim, ben Kıbrıslıyım zaten, kendi memleketim olduğu için hergün görüyorum ama sahil şeridi ve liman harikadır yazın
Çok teşekkür ederim zorba58
Yorumları: 1,477
Konuları: 20
@Mehmet Kiraz
Komşum Kıbrıs'ın gümrük kanunlarını bilmiyorum ama sanıyorumki sizin yurtdışından kozmetik getirme imkanınız var eğer öyle ise internetten özgürce alışveriş yapabilirsiniz.
A ship in port is safe, but that's not what ships are built for.
-Grace Hopper