Yorumları: 1,492
Konuları: 33
Yorumları: 56
Konuları: 4
24/11/2014, Saat: 22:00
(Son Düzenleme: 24/11/2014, Saat: 22:14, Düzenleyen: mgencer05.)
Merhaba.sabunu dün akşamki traşımda kullandım.Daha önce Trache komşumun gönderdiği tabac,cella ve kendi aldığım arko kase ve prorasso mentollü sabun kullandım. arko dışında diğer denediklerim fiyat olarak bu sabunun epey üstündeydi.Bu arada cildim aşırı kuru yüzümü suyla yıkamam bile kuruması için yetiyor nemlendirici krem kullanıyorum hergün.Bu sebeple sabunların cildi kurutma gibi ertkilerini görüp tamamen kremden yana kullanmıştım tercihimi,fakat bu sabun önyargılarımı yıktı.denediğim sabunlar gibi kuruma ve gerilme hissetmedim bu sabunda,en az kremler kadar nemlendirici bir etkisi var ve koruyucu etkiside yüksek bana göre. bu arada aloe vera & shea butter olanını kullandım ben (rengi pudra pembesi gibi olan).ilk izlenimim bunlar eğer bu etkisi devam ederse kremlerden vazgeçebilirim.Herkese keyifli tıraşlar diliyorum.
Yorumları: 221
Konuları: 1
Arkadaşlar, İMPA Tic. Mustafa Bey'den rica etsek getirse form üyeleri olarak alabiliriz diye düşünüyorum.En azından yurtdışı alış-veriş riskine girmemiş oluruz.
syg
Zaman ve mekan içinde herşey değişkendir.
Yorumları: 946
Konuları: 9
(24/11/2014, Saat: 22:14)pitbull Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşlar, İMPA Tic. Mustafa Bey'den rica etsek getirse form üyeleri olarak alabiliriz diye düşünüyorum.En azından yurtdışı alış-veriş riskine girmemiş oluruz.
syg
Bence de, destekliyorum. O zaman söz @impaticaret Mustafa Bey'de
Yorumları: 56
Konuları: 4
şayet Mustafa Bey getirirse fiyat olarak arko sabunun biraz üstünde 30 lira ve üstü fiyatlı traş sabunlarına ciddi bir rakip olur.gerçekten sabunların hepsi cildimi kurutur gibi bir genellemeye varmıştım,fikrimi bir anda değiştirdi.benimki gibi alerjik hassas bir ciltte bile bu etkiyi yaptıysa,normal ciltlerde daha güzel bir deneyim sunacaktır diye düşünüyorum.
Yorumları: 1,120
Konuları: 22
25/11/2014, Saat: 01:43
(Son Düzenleme: 25/11/2014, Saat: 02:37, Düzenleyen: impaticaret.)
Arkadaşlar merhabalar.
Van der hagen ile ilgili araştırma yapıp sonucu buradan yazarım.
Tesekkurler
Saygılarımla
İmpa Ticaret Pazarlama
Mustafa Gönen
www.extrashaving.com
Yorumları: 4,928
Konuları: 96
(25/11/2014, Saat: 01:43)impaticaret Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşlar merhabalar.
Van der hagen ile ilgili araştırma yapıp sonucu buradan yazarım.
Tesekkurler
Bekliyoruz Mustafa Bey. Bu sabun çok uygun fiyatlı bir sabun. Yurt dışından getirtmek sadece kargo parasından ötürü gereksiz pahalı bir tüketici için. Çok talep olacağını düşünüyorum. Van Der Hagen'in çok güzel setleri de var.
https://instagram.com/buyukkotukurt/
Yorumları: 1,120
Konuları: 22
(25/11/2014, Saat: 10:15)cihankeskin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bekliyoruz Mustafa Bey. Bu sabun çok uygun fiyatlı bir sabun. Yurt dışından getirtmek sadece kargo parasından ötürü gereksiz pahalı bir tüketici için. Çok talep olacağını düşünüyorum. Van Der Hagen'in çok güzel setleri de var.
Arkadaşlar Van Der Hagen ile görüştüm, koli bazında alım yapmak istediğimi belirttim, denizaşırı satış yapmadıklarıni belirtti.
Ürünün kıta dışında satılması taraftarı değillermiş.
Ama yılmış değilim, Barbara öyle dedi diye öyle olması gerekmez, bir yolu vardır elbet
Saygılarımla
İmpa Ticaret Pazarlama
Mustafa Gönen
www.extrashaving.com
Yorumları: 946
Konuları: 9
(27/11/2014, Saat: 01:53)impaticaret Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşlar Van Der Hagen ile görüştüm, koli bazında alım yapmak istediğimi belirttim, denizaşırı satış yapmadıklarıni belirtti.
Ama yılmış değilim, Barbara öyle dedi diye öyle olması gerekmez, bir yolu vardır elbet
Sevindirici haberi bekleyelim
Yorumları: 4,928
Konuları: 96
(27/11/2014, Saat: 01:53)impaticaret Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşlar Van Der Hagen ile görüştüm, koli bazında alım yapmak istediğimi belirttim, denizaşırı satış yapmadıklarıni belirtti.
Kafaları mı güzel ya? Kıta dışına satmayalım ne demek?
Yine de sizden güzel haberler bekliyoruz Mustafa Bey.
https://instagram.com/buyukkotukurt/