Yorumları: 76
Konuları: 3
arkadaşlar cok teşekkür ederim yeni siteye katılan bir yurtdaş olarak cok değerli bilgiler var dediğiniz gibi yapacağım. Nasipse yarın Tahtakale civarında olacağım füme marka sabun,krem ve balsam alacağım adres olarak bilginiz varmı acaba.
Yorumları: 4,215
Konuları: 119
(26/03/2012, Saat: 18:16)hiçOLMAKhiç Adlı Kullanıcıdan Alıntı: arkadaşlar cok teşekkür ederim yeni siteye katılan bir yurtdaş olarak cok değerli bilgiler var dediğiniz gibi yapacağım. Nasipse yarın Tahtakale civarında olacağım füme marka sabun,krem ve balsam alacağım adres olarak bilginiz varmı acaba.
netden almanız gerekecek füme almak isterseniz
zira verilen adresler füme satmıyor
ama arko yada derby sabun ve
fonex balsam + krem rahat rahat her dükkanda bulabılırsınız
Bir de böyle düşün - Büyük Hilmi
Yorumları: 2,450
Konuları: 139
(26/03/2012, Saat: 18:16)hiçOLMAKhiç Adlı Kullanıcıdan Alıntı: arkadaşlar cok teşekkür ederim yeni siteye katılan bir yurtdaş olarak cok değerli bilgiler var dediğiniz gibi yapacağım. Nasipse yarın Tahtakale civarında olacağım füme marka sabun,krem ve balsam alacağım adres olarak bilginiz varmı acaba.
arko klasiktir. onunla baslayin
Yorumları: 1,670
Konuları: 66
tahtakaleye gidecekseniz zaten en iyi adres zazahan, orada denizli pazarı ve tam bir alt dükkanından alışveriş yaparım ben de gittiğimde. tavsiye ederim. ancak füme var mıdır bilmiyorum.
selamlar.
Yorumları: 54
Konuları: 4
internette farklı bir tıraş kasesi buldum ama baya pahalıya satıyorlar.
http://www.etsy.com/shop/PotteryOnEtsy?r...info_count
Yorumları: 295
Konuları: 15
(02/04/2013, Saat: 17:06)firavun Adlı Kullanıcıdan Alıntı: internette farklı bir tıraş kasesi buldum ama baya pahalıya satıyorlar.
http://www.etsy.com/shop/PotteryOnEtsy?r...info_count
Hocam siz naptınız, özellikle buna bayıldım. Sık kullanılanlara ekledim hemen
tamerkamisli.blogspot.com
Yorumları: 54
Konuları: 4
çok güzeller ama pahalı fiyatı
neden burda böyle şeyler bulamıyoruz