Yorumları: 4,215
Konuları: 119
(27/03/2012, Saat: 22:27)bossyje Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
Doğru söylüyorsun Linguist Hocam,
Kai çok güzel,hemde ağır,mesela şu anda elimde oynayıp duruyorum,tabi ağzında jileti yok.Tesbih niyetinede kullanılıyor japonların teknolojisi çok üstün
alıp kurtulsak alırızda
jiletide özel
ömürboyu çok masraf ben oyuzden parker fln dusunuyorum
gerçek çelik usturayıda asla düşünmüyorum
taş kayış vs... hiç giremem o işlere
Bir de böyle düşün - Büyük Hilmi
Yorumları: 323
Konuları: 16
Hocam ben yanlış hatırlamıyorsam 180.Dolar almıştım.Feather Artist Club da var bende aslında.Ama bir kaç yerde yaşamak zorunda olduğumdan en son nerede olduğunu hatırlayamıyorum.Ele geçirsem bir ara onunda ayrıntılı fotoları ile birlikte yorumunu yapıcam.Kimisi fırçaya,kimisi sabuna kreme,kimiside benim gibi kesici aletlere meraklı.Ama normal şartlarda çocuğumun çocuğuna bile kalacak malzemeden hepsi
Yorumları: 2,450
Konuları: 139
valla mutfak bicaklarini bile bilemekten zevk duyuyorum.
eminim bir celik usturam olsa (aparatlariyla beraber) tiras olmasam bile
aklima geldikce kayislarim herhalde.
(27/03/2012, Saat: 22:49)bossyje Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hocam ben yanlış hatırlamıyorsam 180.Dolar almıştım.Feather Artist Club da var bende aslında.Ama bir kaç yerde yaşamak zorunda olduğumdan en son nerede olduğunu hatırlayamıyorum.Ele geçirsem bir ara onunda ayrıntılı fotoları ile birlikte yorumunu yapıcam.Kimisi fırçaya,kimisi sabuna kreme,kimiside benim gibi kesici aletlere meraklı.Ama normal şartlarda çocuğumun çocuğuna bile kalacak malzemeden hepsi
nerede oldugunu hatirmamak!!!
inanilmaz...
Yorumları: 323
Konuları: 16
(27/03/2012, Saat: 22:45)McOrco Adlı Kullanıcıdan Alıntı: (27/03/2012, Saat: 22:27)bossyje Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
Doğru söylüyorsun Linguist Hocam,
Kai çok güzel,hemde ağır,mesela şu anda elimde oynayıp duruyorum,tabi ağzında jileti yok.Tesbih niyetinede kullanılıyor japonların teknolojisi çok üstün
alıp kurtulsak alırızda
jiletide özel
Sayın Admin,
Çelik usturada sizle tamaen aynı düşüncedeyim,fakat feather yada Kai nin jiletleri tamaen körelmesi çok uzun sürüyor(Normal jiletlerinde durum aynı değil),yani aslında 1 paket neredeyse bir yıl gidiyor.Kötü rakam değil.
Bunu benimki gibi son derece sert sakallı birisi söylüyorsa ,mutlak bir şey vardır.
Yorumları: 2,766
Konuları: 50
Mc,
tam benim kafadansın
hatırlarsın Lord miraki ustura tavsiye etmişti. bir adam miraki satıyor ebayde. ama uygun jilet tutucusu yokmuş, standart jiletler için. ayarlayınca haber edecek bana. o zaman alırız beraber.
hem de dovodan ucuz...
Saygılar
(27/03/2012, Saat: 22:45)McOrco Adlı Kullanıcıdan Alıntı: alıp kurtulsak alırızda
jiletide özel
Yorumları: 2,008
Konuları: 38
Papazerigi dostum yaz beni de listeye şimdiden.
Yorumları: 2,766
Konuları: 50
ya dostum şu scuttle işi de yürümedi canım sıkıldı... aklımdasın
gelirse haber cevap yazarım.
Sağolasın
(28/03/2012, Saat: 00:58)psycho Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Papazerigi dostum yaz beni de listeye şimdiden.
Yorumları: 101
Konuları: 4
dostum
sıhhatler olsun keyifli tıraşlar ....
üst tarafı sabunluklu olan tıraş kupası, çok faydalı bir ekipman sanırım, benim gibi sabundan vazgeçemeyenler için.... nereden aldınız acaba ?
bir de forumda bir scuttle konusu vardı.. sanırım o daha çok krem kullananlara yönelik, anladığım kadarıyla... sabun ile kullanımı uygun olur mu ?
iki yüz ...
(29/03/2012, Saat: 12:34)ErolBöğrek Adlı Kullanıcıdan Alıntı: dostum
sıhhatler olsun keyifli tıraşlar ....
üst tarafı sabunluklu olan tıraş kupası, çok faydalı bir ekipman sanırım, benim gibi sabundan vazgeçemeyenler için.... nereden aldınız acaba ?
bir de forumda bir scuttle konusu vardı.. sanırım o daha çok krem kullananlara yönelik, anladığım kadarıyla... sabun ile kullanımı uygun olur mu ?
ebayden epey ucuza aldım çünkü benden başka bidder yoktu:d
scuttle shaving mug gibi kelimelerle aratırsanız bulabilirsiniz.
forumda bahsedilen scuttle in içine sabun basılmıyor bu yüzden kremlerle
kullanması daha kullanışlı.