Yorumları: 1,205
Konuları: 10
"Erdemlerimiz ve kusurlarımız birbirinden ayrılamaz, güç ve madde gibi. Onlar ayrıldığında insan bir hiçtir."
"Nikola Tesla"
Satılık ilanım;
http://geltir.com/thread-6891.html
Yorumları: 3,397
Konuları: 106
Biz birde @mancho nun oralarda takıldığını duyduk, belki gelir bir kahvemizi içer o ara aşılama çalışmaları yaparız diye düşündük
www.BarbarosRazors.com
Yorumları: 492
Konuları: 14
Theunnamed üstad sağdakimi?
Gem ile 3 perde geçmiş ters düz nomad eşliğinde damat tırasi olmuş belli.( tuttumu!)
Ankara Antalya Konya buluşuyor, İstanbulda hareket yok.
Yorumları: 1,714
Konuları: 28
(15/12/2014, Saat: 01:46)theunnamed Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Biz birde @mancho nun oralarda takıldığını duyduk, belki gelir bir kahvemizi içer o ara aşılama çalışmaları yaparız diye düşündük
Polisler benim profil resmini görünce gene içeri alırlar diye korktum
“Kesin bilgi ancak çok az bildiğimiz zaman mümkündür. Bilgi miktarımız arttığında şüphemiz de artar.”
Goethe
Üstad SE ile tıraş olduğumu bilebildin sadece
Senin sabahki Nomad yorumundan sonra akşam gideyim de Nomad ile tıraş olayım dedim sonra vazgeçtim. Bu ara stok tüketme çalışması yapıyorum. Rodajda kullandığım Cella var, dibine geldim tıraş bari olayım dedim
(15/12/2014, Saat: 01:52)trache Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Theunnamed üstad sağdakimi?
Gem ile 3 perde geçmiş ters düz nomad eşliğinde damat tırasi olmuş belli.( tuttumu!)
Ankara Antalya Konya buluşuyor, İstanbulda hareket yok.
www.BarbarosRazors.com
Yorumları: 2,249
Konuları: 28
(15/12/2014, Saat: 01:57)theunnamed Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Üstad SE ile tıraş olduğumu bilebildin sadece
Senin sabahki Nomad yorumundan sonra akşam gideyim de Nomad ile tıraş olayım dedim sonra vazgeçtim. Bu ara stok tüketme çalışması yapıyorum. Rodajda kullandığım Cella var, dibine geldim tıraş bari olayım dedim
Rodajda Cella hı, rodajın bile üst düzey theunmamed hocam
Sent from my iPhone using Tapatalk
e mail adresim tipsol@me.com
Yorumları: 1,502
Konuları: 8
(15/12/2014, Saat: 01:57)theunnamed Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Üstad SE ile tıraş olduğumu bilebildin sadece
Biz tıraş olmaya bulamıyoz, sen rodaja kullanıyorsun theunnamed üstad. Tipsol üstadın dediği gibi rodajın bile üst sınıf
.
Sent from my iPad using Tapatalk
(15/12/2014, Saat: 02:03)tipsol Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Rodajda Cella hı, rodajın bile üst düzey theunmamed hocam
Sent from my iPhone using Tapatalk
(15/12/2014, Saat: 02:07)btoprak Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Biz tıraş olmaya bulamıyoz, sen rodaja kullanıyorsun theunnamed üstad. Tipsol üstadın dediği gibi rodajın bile üst sınıf .
Sent from my iPad using Tapatalk
Valla öyle beyler ne diyim
Benimkisi biraz garip, konuda da belirtmiştim:
http://geltir.com/thread-5283-post-96213.html#pid96213
Az kaldı ama 1-2 fırça daha satın alırsam tamamdır
www.BarbarosRazors.com
Yorumları: 946
Konuları: 9
İyi olmuş gerçekten. Çok da güzel bir fotoğraf çektirmişsiniz. Peki antika pazarında kayda değer bir şey bulabildiniz mi?
15/12/2014, Saat: 11:22
(Son Düzenleme: 15/12/2014, Saat: 11:24, Düzenleyen: theunnamed.)
Pazar uzun süredir kesat .. Ancak bu hafta değildi, pazar çıkışı yapmadık buluşmayı tamamen tesadüf.. Bir ara siz de katılın bize üstad.
(15/12/2014, Saat: 02:59)mavi Adlı Kullanıcıdan Alıntı: İyi olmuş gerçekten. Çok da güzel bir fotoğraf çektirmişsiniz. Peki antika pazarında kayda değer bir şey bulabildiniz mi?
www.BarbarosRazors.com