Yorumları: 4,928
Konuları: 96
(31/12/2014, Saat: 17:03)btoprak Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Cihankeskin komşuma çok teşekkür ediyorum. Sanırım ilgi alanımı incelemiş, özellikle benim için hediye seçip yollamış sanki. Daha yakın zamanda Proraso Sandalwood siparişi verecektim, iyi ki vermemişim. Çok makbule geçti, severek kullandığım, kokusunu doğallığından dolayı çok sevdiğim bir sabun. Herkese mutlu seneler diliyorum.
Sent from my iPad using Tapatalk
Aslında biraz öyle yaptım komşum. Mesajlarınızı okudum. Son zamanlarda neleri kullandığınıza baktım. Alıp almadığınız konusunda endişeliydim. Almadığınıza gerçekten de sevindim.
Herkese mutlu ve huzurlu yıllar dilerim. Umarım gelecekte de böyle organizasyonlara devam ederiz.
https://instagram.com/buyukkotukurt/
Yorumları: 13
Konuları: 1
Benim hediye paketimi açarken çok heycanlandım. Bu paketi yollayan @bayercy komşuma hediyesi ve iyi dilekleri için çok teşekkür ediyorum.
Bu arada resim eklemek için çok uğraştım ama bir türlü başaramadım ama gayet güzel bir paket özellikle el yapımı olan As'e bayıldım.
Yorumları: 3,397
Konuları: 106
Mustaphaturk üstada teşekkür ediyorum bu güzel hediyesi için. Mutlu yıllar herkese
️
www.BarbarosRazors.com
Yorumları: 556
Konuları: 16
Zorba58'e tıraş kremi, temizleme köpüğü ve el yapımı zeytinyağlı sabunlar için sonsuz teşekkürler ve herkese mutlu, sağlıklı yıllar...
"Sâdıkları tahkîr ile red kaide oldu
Hırsızlara ikram ü inayet yeni çıktı
Eyvah bu bâzîçede bizler yine yandık
Zîra ki ziyan ortada bilmem ne kazandık"
(Ziya Paşa- bayılıyorum bu adama!)
Yorumları: 556
Konuları: 16
"Sâdıkları tahkîr ile red kaide oldu
Hırsızlara ikram ü inayet yeni çıktı
Eyvah bu bâzîçede bizler yine yandık
Zîra ki ziyan ortada bilmem ne kazandık"
(Ziya Paşa- bayılıyorum bu adama!)
Yorumları: 86
Konuları: 3
Bazı paketler ulaşmadı mı acaba?
(10/01/2015, Saat: 00:53)zanshin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bazı paketler ulaşmadı mı acaba?
Bütün paketler sahiplerine ulaştı komşum. Herkes ya burada ulaştığını yazdı ya da bana özel mesaj attı. İlk postta isimlerin yanına da geldikçe yazdım.
Yorumları: 77
Konuları: 0
başlığı yeni gördüm lütfen sadece yılbaşıyla kalmasın sureklı yapalım
Yorumları: 1,502
Konuları: 8
Beni bayağı mutlu etti bu organizasyon. Hediye beğenmek, göndermek, gelecek hediyeyi heyecanla beklemek güzeldi. @cihankeskin komşuma emekleri için teşekkür ediyorum
.
(10/01/2015, Saat: 03:01)kasif Adlı Kullanıcıdan Alıntı: başlığı yeni gördüm lütfen sadece yılbaşıyla kalmasın sureklı yapalım
Komşum sürekli yapmak biraz zor olacaktır ama belki bir de yıl ortasında tekrarlayabiliriz. Yılda iki defa olur.
(10/01/2015, Saat: 03:09)btoprak Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Beni bayağı mutlu etti bu organizasyon. Hediye beğenmek, göndermek, gelecek hediyeyi heyecanla beklemek güzeldi. @cihankeskin komşuma emekleri için teşekkür ediyorum .
Rica ederim komşum. Benim için de çok eğlenceli bir organizasyon oldu. Aslında bence en eğlenceli kısım hediye alacağınız kişinin forumda yazdıklarını takip ederek en iyi ne alabileceğinizi kavramaya çalışmak. Dilerim gelecekte de tekrarlayabiliriz.