17/01/2015, Saat: 01:09
ben de birkaç ay evvele kadar telefon aradığım için android kısmını iyi araştırdım. samsung touch wiz, herkesin hemfikir olduğu şekilde felaket bir arayüz. hem eski görünüyor, hem de note 4 gibi neredeyse bilgisayarda oyun açacak sisteme sahip telefonda kasıyor. bir de kişisel tercihtir ama "deri görünümlü plastik" bu fiyattaki telefonlarda hoş gelmiyor bana. kalemle kullanımı, ekran bölünmesi avantajı.
bununla birlikte z2 ile z3 arasındaki fark görüntü ve bazı nüans. kardeşim de telefon bakıyordu, bu sebebten z2 tavsiye etmiştim. çok memnun şu anda. sony arayüzü çok stabil ve hafif çalışıyor. istanbul bilişimde çok uygun fiyatla aldı. hatta avrupa modeline denk geldi, içinden çıkan asıl kulaklıktan anladık bunu da. z3 te bakarsanız bir bakın derim istanbul bilişime.
velhasıl, iki model arasında tercihim sony olurdu.
bununla birlikte z2 ile z3 arasındaki fark görüntü ve bazı nüans. kardeşim de telefon bakıyordu, bu sebebten z2 tavsiye etmiştim. çok memnun şu anda. sony arayüzü çok stabil ve hafif çalışıyor. istanbul bilişimde çok uygun fiyatla aldı. hatta avrupa modeline denk geldi, içinden çıkan asıl kulaklıktan anladık bunu da. z3 te bakarsanız bir bakın derim istanbul bilişime.
velhasıl, iki model arasında tercihim sony olurdu.