17/01/2015, Saat: 01:26
(17/01/2015, Saat: 01:19)cihankeskin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Türkiye'nin en büyük mobil cihaz distribütöründe çalışıyorum. Bu nedenle Size Samsung almanızı tavsiye ederim. Eğer Sony telefonunuz arızalanırsa (ki tahmin edebileceğinizden çok daha büyük bir yüzde arızalanıyor) garanti ve onarım süreçlerinde korkunç zorluklar çekeceksiniz. Eğer bütçe sıkıntınız yoksa Note Edge e de bakmanızı tavsiye ederim.
Komşum samsungların ekran kırılma sorunu son buldu mu çevremde s3 note, note2-3 ekran kırmayan yok, sonye çok şaşırdım arıza oranına 2.7 yıldır kullandığım htc one x çok sağlam çıktı değiştirmeye kıyamıyorum(9. htc telefonum 2006 dan beridir kullanırım) yarım saat sağanak yağmurda mu unuttum çok dik yokuşta 20metre seke seke yokuş aşağı mı inmedi (havada sekerken yakaladım)bana mısın demedi.
Ben sony seçerdim ekran ve sony kalitesi için arıza oranı dediğiniz gibiyse cidden sıkıntı, apple e yönelinmeli o zaman
ha bu arada htc sense arayüz gibisi yokta eski sürümler daha güzeldi window mobiledeki manila(sense in atası)