31/01/2015, Saat: 16:58
(31/01/2015, Saat: 15:28)lifeisknife Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merhabalar ;
Forumu uzunca bir süredir takip etmekle birlikte üye olmaya karar verdim.Gerçekten bilgilerinizden ve tecrübelerinizden dolayı takdire şayansınız Ustura vs kültürüne pek hakim olmadığımdan ötürü bileme kayışlama vs neyin nasıl yapılacağı hususunda hiç bir fikrim yok. Aşağıda linkini vereceğim ürün http://urun.gittigidiyor.com/spor-outdoo...=138814289 konusunda kafam ciddi anlamda karışmış bulunmakta. Daha önce bu ürün için açılan konuda bunun bir ustura değil ustura görünümlü pocket knife ( çakı sınıfı ) olduğu dile getirilmiş.Benim sorum şu bu ürünün bilemesi bakımı nasıl olmalı ? Ustura ile aynı işlemlere tabi mi tutulacak yoksa daha mı farklı ? Lütfen aciliyetle beni bu konuda bilgilendirirseniz müteşekkir kalırım.Saygılarımla
DipNot:Ürün 440A Çelikten Üretilmiş
http://www.boker.de/en/taschenmesser/mag...LG242.html
https://www.youtube.com/watch?v=ePbM6wAilAU
Komşum usturalar bilenirken sırt ve kesici ağız aynı anda taşa temas etmeli. Bıçaklarda ise sırt biraz daha havaya kaldırılıarak bileme yapılıyor. Kullanılan bileme ekipmanı aynı olabilse de bileme tipi aynı deği yani.
"Keen as this razors edge invisible" W. Shakespeare