02/02/2015, Saat: 11:10
Bıçak Sanatı forumundan Mehmet Turan Bey'den rica ettiğim: Eğe çeliğinden, 13/16" genişlik 2,57" uzunluk, near wedge bir ustura. Sap fiber malzemeden. Beğendiğim bir tasarımın fotoğrafını gönderdim, üzerine yapım aşamasında bazı fikirler ekledik ve ortaya böyle bir ürün çıktı. Güzel bir tecrübe oldu, ilerisi için çok başarılı işler çıkabileceğinin bir göstergesi oldu bana.
Dün Mehmet Bey ve gene Bıçak Sanatı forumundan Rıza Bey ile buluştuk. Ustura,geleneksel tıraş, bıçaklar, çelik işleme vs bir çok konudan sohbet etme imkanımız oldu. Kendilerinden çelik çeşitleri ve yapım aşamaları ile ilgili bilgiler öğrendim. Kendi yaptıkları tıraş sabunlarından denemem için hediye ettiler. Kendilerine çok teşekkür ediyorum. @black08 nickli üyemiz Bülent Bey ile tanışamadık ama kendisine de katkılarından dolayı çok teşekkür ediyorum.

Dün Mehmet Bey ve gene Bıçak Sanatı forumundan Rıza Bey ile buluştuk. Ustura,geleneksel tıraş, bıçaklar, çelik işleme vs bir çok konudan sohbet etme imkanımız oldu. Kendilerinden çelik çeşitleri ve yapım aşamaları ile ilgili bilgiler öğrendim. Kendi yaptıkları tıraş sabunlarından denemem için hediye ettiler. Kendilerine çok teşekkür ediyorum. @black08 nickli üyemiz Bülent Bey ile tanışamadık ama kendisine de katkılarından dolayı çok teşekkür ediyorum.

"Keen as this razors edge invisible" W. Shakespeare