10/02/2015, Saat: 19:08
Konu biraz eskide kalmış ancak ben de bir Semogue 1305 edinince izlenimlerimi yazmak istedim. 1305 şeffaf plastik kutusunda geliyor, dayanıklı bir kutu değil ancak seyahat edecekseniz atmamakta fayda var gibi sanırım. Pakedi ilk açtığımda fırça sanki biraz hacimsiz gibi geldi gözüme. Sanırım önceden kullandığım Lider marka at kılı fırçamın, uzun süredir kullanımdan dolayı gayet yumuşak ve hacimli olmasından ötürü de olabilir. Ancak fırça tutuş bakımından çok rahat, ne ufak kalıyor ne büyük, olması gerektiği gibi.
Break in sürecine yardımcı olması için arasıra taşta köpürtme yapıyorum, bu sabah da ilk tıraşımı oldum. Biraz daha zamana ihtiyacı olsa da yeni fırçaya göre öyle rahatsız edici bir sertlik, gariplik yaşatmadı. Sabırlı davranınca gayet köpük yaptı (2 perdelik tıraş oluyorum, 3'ü cildim kaldırmıyor). Yeni olmasına rağmen kıllarında herhangi bir dökülme gözlemleyemedim şimdiye dek.
Kullandıkça edindiğim görüşleri daha da yazacağım.
Break in sürecine yardımcı olması için arasıra taşta köpürtme yapıyorum, bu sabah da ilk tıraşımı oldum. Biraz daha zamana ihtiyacı olsa da yeni fırçaya göre öyle rahatsız edici bir sertlik, gariplik yaşatmadı. Sabırlı davranınca gayet köpük yaptı (2 perdelik tıraş oluyorum, 3'ü cildim kaldırmıyor). Yeni olmasına rağmen kıllarında herhangi bir dökülme gözlemleyemedim şimdiye dek.
Kullandıkça edindiğim görüşleri daha da yazacağım.
Acta est fabula, plaudite.