12/02/2015, Saat: 01:35
(12/02/2015, Saat: 01:30)mavi Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Tam yemek tarifi olmuş.
Aslında ben başka şekilde yapıyodum bunu,
Önce arkoyu kuşbaşı yahut serçe parmağın ikinci boğumu büyüklüğünde doğruyorum,
Sonra kulak memesi pembeliğine gelinceye kadar kızartıp üzerine safran ekliyorum,
Sonra tavayı temizleyip iki yumurta kırıp onu yiyorum,
Daha sonra elde ettiğim karışım soğuyunca tekrar düdüklüye alıp üzerine Allah ne verdiyse baharat, yağ, su ekleyip düdüklünün ağzı açık bi şekilde iki dakika ısıtıyorum,
Sonra tüm içindekileri çöpe boşaltıp cellayı alıyorum elime, ohh miss gibi köpük yapıyorum.