17/02/2015, Saat: 00:14
Oo hocam at etinin tadını biliyorsunuz yani 
Yalan değil bende bir keresinde at eti denedim biilinçli olarak
kazakistandan abim getirmişti. Oralarda zengin sofralarında yer alırmış at eti.
Bir tane porsuk kılı fırçam var ama porsuk fırçalar çok narin sıcağa gelmiyor fazla...
Önceden domuz kılı fırçam varken acımazdım sıcağa dayanırdım. Bu yüzden onun hasretini çekmiyor değilim.
Az önce at kılı fırçalara da bakınıyordum ama ona yapılan yorumlar hep aynı. O yüzden at kılı düşünmüyorum zaten. Porsuğa devam

Yalan değil bende bir keresinde at eti denedim biilinçli olarak

Bir tane porsuk kılı fırçam var ama porsuk fırçalar çok narin sıcağa gelmiyor fazla...
Önceden domuz kılı fırçam varken acımazdım sıcağa dayanırdım. Bu yüzden onun hasretini çekmiyor değilim.
Az önce at kılı fırçalara da bakınıyordum ama ona yapılan yorumlar hep aynı. O yüzden at kılı düşünmüyorum zaten. Porsuğa devam

Hey gidi küheylan, koşmana bak sen!
Çatlarsan, doğuran kısrak utansın!
Çatlarsan, doğuran kısrak utansın!