20/02/2015, Saat: 11:39
(16/09/2014, Saat: 09:26)Straht Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @ChinaskiÜstadım Ihsan Oktay Anar'o hiç okumadım. Nasıl bir başlangıç yapmalıyım, nasıl sıra takip etmeliyim?
Ben de yıllar önce lise 2deyken falan okumuştum fakat o zamanlar daha son 3 cildi çıkmamıştı. Şimdi onları da alıp okumam lazım fakat kitapçıda şöyle bir açıp içinde gezinirken farkettim ki üzerine okuduğum onca kitaptan ve geçen yıllardan dolayı kurgu detaylarını unutmuşum ve seriyi tekrar okumam lazım, 10,000 sayfa gözümde büyüdü birazcık =D
Komşum bence gözünüzü karartın alın idefixten zaten eve koliyle kitap gelip kitaplıkta yer bulamayıp böyle yerden tavana kadar dizince " Eee madem aldık okuyayım bari " diyor insan. Ilk kitabın ilk 300-400 sayfasından sonra öyle bir bağlıyor ki sabahlar olmasın kitap okuyorsunuz=)
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
(16/01/2013, Saat: 03:26)FloydianDM Adlı Kullanıcıdan Alıntı: İhsan Oktay Anar'ın Yedinci Gün'ünü bitirdim en son. An itibariyle de Yusuf Atılgan'ın Aylak Adam'ını okuyorum. Arada da Oğuz Atay'ın Tutunamayanlar'ına devam ediyorum.