(17/03/2015, Saat: 13:16)ohtararan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: lord bütün ayrıntılara değinmiş tarihi ile ilgili. ben de diğer sorunuzla ilgili yorum yapayım;Ömürlük stok yapma huyu bende de var sayın komşum Ama biraz zaman geçtikçe gördüm ki ömrümü stok yapamıyorum ki
jiletli ustura kullandığım dönemlerde ben de düşünmüştüm, kalite bazı markalarda "yeni üretim" diye düşüyordu. dünyadaki ekonomik durum malumunuz, maliyet azaltma yöntemini tercih ediyorlar bazı markalar. acaba iyi bir üretim bulduğumda ömürlük stok yapsam mı diye çok geçirmiştim aklımdan ancak yalnızca ülkemizde değil dünya üzerinde büyük bir pazar var bununla ilgili. yalnızca 2-3 marka kalsa bile devam edecektir diye düşünüyorum ve bu devam edenler kesinlikle en çok tercih edilen, daha kaliteli markalar olacaktır doğal olarak. tamamen hakiki usturaya geçip, bütün bunlardan kurtuldum
berber konusunda haklısınız, başlarda çok engellemeye çalışmışlardı arkadaşlarım. hala da inanamazlar lakin insanoğlu herşeye alıştığı gibi, bunu da öğreniyor, alışıyor.
Dedem çok sevdiği çizilmesin diye gözünden sakındığı saati bana bıraktı ve gitti uzak diyarlara, ve ben belki aldığım gün çizdim o saati. Benim de gözümden sakındığın o alet edevatlarımın sonu da aynı olacak büyük ihtimalle.
20li yaşlarda kola içmeyi çok severdim, o zamanlar belki ömürlük kola stoku yapsaydım, şimdi hepsi boşa gidecekti zira yaş ilerledi kolayı bırakın maden suyu bile ağır geliyor mideme..
Dediğiniz gibi, biz kullandıkça, dünyada 2-3 marka kalacak. Ve e-ticaret hızla yaygınlaşacak. Ve belki de alışveriş bundan daha kolay olacak.