Kusura bakmayın konu biraz dağılıyor. Damacanaya tecavüz mevzusu ile ilerlemenin bir alakası yok. O olay basın ve kendisini uzman sanan kişiler tarafından vatandaşa çok güzel rating malzemesi olarak servis edildi. Sizin mesajınızda olduğu gibi alakasız konularda kendisine yer buluyor. İşin bilimsel tarafını araştırdığınızda basının olayı anlatış şeklinin çok yanlış olduğunu görebilirsiniz. Bu damacanaya tecavüz mevzusunun vatandaşa yansıtılma şekli, psikolojik bir rahatsızlığı olan birisine "içine cin girmiş" demek ile temelde mantık olarak örtüşüyor. Konuya benzer yaşanmış olayların "bilimsel makale" şeklinde yayınlanmış incelemelerini okuyun eğer vaktiniz olursa.
Aynı şekilde basının ve yine kendini "uzman" olarak nitelendiren bir takım kişilerin son zamanlarda yaşanan uçak kazaları ile ilgili saçmalıklarına tanık oluyoruz, olayların vatandaşa nasıl aksettirildiğine benzer bir örnek olması açısından.
Kusura bakmayın konuyu dağıttım ama hiçbir zaman hazır servis edilen (siz düşünmeyin biz sizin yerinize düşünürüz mantığında) tek bir bilgi kaynağına güvenmeyin.
Konuyu iyice dağıttım kusura bakmayın.
Aynı şekilde basının ve yine kendini "uzman" olarak nitelendiren bir takım kişilerin son zamanlarda yaşanan uçak kazaları ile ilgili saçmalıklarına tanık oluyoruz, olayların vatandaşa nasıl aksettirildiğine benzer bir örnek olması açısından.
Kusura bakmayın konuyu dağıttım ama hiçbir zaman hazır servis edilen (siz düşünmeyin biz sizin yerinize düşünürüz mantığında) tek bir bilgi kaynağına güvenmeyin.
Konuyu iyice dağıttım kusura bakmayın.
Haydi hayırlı tıraşlar...