20/03/2015, Saat: 22:07
(20/03/2015, Saat: 17:51)onurcakmak Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Aleksey, McOrco - Fırçayı neden beğenmediniz? Pure Badger bir fırça ve pek fena durmuyor. Yorum yaparsanız çok sevinirim gerçekten, öğrenmiş olurum.
Pure badger fırça kullanmadım hiç ancak çizici ve sert fırçalar olarak okudum hep. 90 lira civarı bir para ayırdıysam fırçaya, porsuğun karakteristik özelliklerini, o yumuşacık şefkatlı dokunuşunu isterim. Zaten mesajımda da bahsettiğim üzere Tipsoft veya Whipped Dog bahsettiğimiz fiyat aralığında, yumuşacık silvertip kalitesine ulaşan markalar. Ha fiyatı neden daha uygun? Knotlar Çin'den hazır geliyor. Bir Simpson gibi birleştirilmiş olmuyor o knotlar. Bende de Tipsoft Finest var mesela. Satmayı düşünüyordum Duke geleceği için hatta buraya ilanını da açmıştım. Ama Duke gelince Tipsoft'a bakış açım değişti, fiyatından daha değerli bir fırça olduğunu farkettim. Aynı şekilde yabancı forumlarda da Whipped Dog hakkında benzer yorumlar var.
Ha içime sinen bir porsuk alamıyorsam, 90 lira bandına çıkmak istemiyorsam da porsuk almam mesela. Gider paramın yettiği iyi bir domuzu alır terbiye ederim. Benim tercihim ve kişisel olarak mantıklı bulduğum tercih bu yönde.