10/04/2015, Saat: 00:45
(09/04/2015, Saat: 23:56)ts9funk Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @cihankeskin komşum,eline sağlık,benim üründe gelse deneyeceğim hemen. Çok güzel bir inceleme olmuş
(10/04/2015, Saat: 00:06)theunnamed Adlı Kullanıcıdan Alıntı: inceleme için teşekkürler komşum.
(10/04/2015, Saat: 00:12)Hellhound Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Çok güzel bir inceleme. Dokusu diğer TH'lerden farklı gözüküyor gerçekten. Performans olarak da onlara nazaran iyi ise almak şart oldu...
Rica ederim. Özellikle theunnamed komşum merak ediyordu. Onun için diğer incelemelerin önüne aldım. Biraz aydınlatabildiysem okuyanları ne mutlu bana.
(10/04/2015, Saat: 00:01)ooppss Adlı Kullanıcıdan Alıntı: inceleme için teşekkürler @cihankeskin hocam.
Tobs, musgo real vb kullandığınız diğer kremlerle kıyaslarsanız yorumunuz ne olur?
Komşum Musgo Real kullanmadım ama kullandığım TOBS, Simpsons gibi kremlere kıyaslarsam dediğim gibi Simpsons'un bir tık altında kalıyor. Yalnız Simpsons'a göre köpürtmesi çok daha kolay olduğu için yeni başlayan herkese tavsiye edebilirim. Koruyuculuğu da TOBS Avocado kadar iyi değil ama TOBS Avocado'nun kokusundan daha güzel bir kokusu olduğunu düşünüyorum.
https://instagram.com/buyukkotukurt/