Evet içeriğini inceledim ama içinde tallow yok, coconut oil ve castor oil de yok, kil kullanılması artı puan ama ben bu içerikle durabilite (köpüğün uzun süre ciltte sönmeden kalabilme durumu) konusunda pek başarılı olacağını sanmıyorum. Kremsilik ve nemlendiricilik de soru işareti. Büyük ihtimal soğuk prosesle üretildiğinden içindeki doğal gliserin ve sabunlaşmamış zeytinyağı nemlendiricilik sağlayacaktır. Ancak zeytinyağı sabunlarının köpürme problemi vardır. Hele de soğuk suda çok zor köpüren bir sabundur. Bunun üstesinden gelebilmek için hindistan cevizi yağı ile zeytin yağını denegelemek gerekir. Örneğin cellanın bütün sabunlardan kolay ve fazla köpürmesinin gerisinde yoğun hindistan cevizi yağı içermesi vardır. Denemeden haksızlık etmek istemem ama alan arkadaşların sabunu en az 4-5 hafta bekletip sıcak suda köpürterek deneyimlerini paylaşmalarını öneririm.
(10/04/2015, Saat: 13:58)cihankeskin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Aslında içindekilere bakarak Martin amca belki bizim için biraz yorumlayabilir. Bu içerik bir tıraş sabunu yapmaya yeterli midir?