19/04/2015, Saat: 01:43
(18/04/2015, Saat: 19:19)cihankeskin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: SE ve Rus jileti incelemeleri bitince ben de aranıza Speick Active ile katılacağım arkadaşlar.
Edit: Speick Active'in adam gibi tıraş etmesi için kullanılması gereken miktar düşünülünce benimki sanırım 1-2 hafta anca sürer
Bekliyoruz komşum.

(18/04/2015, Saat: 20:51)naayi Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ben biraz isin kolayina kaciyorum ve zaten baya azalmis olan ve cabuk tükenen RazoRock Son of Zeus sabunuyla aksiyona katiliyorum![]()
Yalniz ben kendime bir de istisna olusturuyorum ve haftada bir defa istedigim baska bir sabuna gecme hakki veriyorum
Aldığım duyumlara göre Zeus pek dayanamamış, var mı yeni bir aday?
(19/04/2015, Saat: 00:13)btoprak Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ben zaten sabunlarımı ve kremlerimi rotasyona sokmuyorum pek. En fazla iki sabunu kullanıyorum eş zamanlı olarak, o da birini 1 hafta kullanıyorsam diğerini alıp 1-2 hafta da onu kullanıyorum.
O yüzden yarısı kalmış olan "Tiki Fougere" sabunumla maratona katılmak benim için zorlayıcı bir değişiklik olmayacaktır.
Başlangıç tarihini not alıp imzaya eklersek ve konuda bulunursa takip edebilmemiz açısından daha iyi olur komşum. Yoksa liste uzadıkça başa çıkamayız. Aynısını @theunnamed komşum için de yazmış olayım.
(19/04/2015, Saat: 00:56)Bruce Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Topu topu iki tane sabunu olan bizim gibi garibanlara da kontenjan var mıdır?
Valla iki sabun da olsa birini seçip ben bunu bir ay aralıksız kullanacağım ya da bitireceğim dersen komşum başımızın üstünde yerin var.

(19/04/2015, Saat: 01:20)kethuda57 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Aleksey komşu şimdi sen bir dünya yeni sabun aldın, şimdi onların nasıl bir şey olduğunu denemeden nasıl tek bir sabunla idare edeceksin merak ediyorum
Masamda alıp alıp kokladığım Tiki The Captain hiç yardımcı olmuyor ama senin de belirttiğin gibi komşum sabunlar ve aftershaveler konusunda sıkıntılarım var.

Ayrıca bazıları bitsin ki yerine yenileri gelsin değil mi?
