19/04/2015, Saat: 12:41
(19/04/2015, Saat: 10:32)Straht Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Çeşitlilik olayı sizin için en iyisini bulana kadar kötü olan ürünleri kullanırken (kalite olarak kötü değil, sizinle uyumu kötü) sıkılmayı engelleyen bir şey benim için, ha bir de tabii foruma sürekli aynı Günün Tıraşı fotoğrafını koymamak için değiştiriyorum Yoksa PannaCrema sabun, Wester Bros. ustura, Semogue 1305 ve kendi tıraş losyonum ile her gün tıraş olabilirim. 70 Gramlık arko bile gün aşırı tıraşta 4-6 ay idare ediyorsa 100-150 gramlık triple milled sabunlar ne kadar sürede biter acaba
@Aleksey komşum daha hiç sentetik fırça sahibi olmadım fakat herkes hayvan kılı fırçalara göre çok daha az sabun/kremle aynı köpüğü yaptıklarını söylüyor, siz bu maceraya sentetik fırça ile girmek istediğinizden emin misiniz? Şöyle sabun katili bir chubby mi alsak
MWF ve sentetik benim icin cok iyi anlasmadi zaten. Ayrica yuzde ve elde hissiyati bir Duke degil. Duke ve yakin zamanda gelecek olan Tipsoftuma gorev dusecek bu surecte bol bol. Chubby'e daha var. Bir sure alisveris yapmasam iyi olacak.
Pannacrema ile katilmak ister misin komsum?