15/04/2012, Saat: 02:13
(Son Düzenleme: 15/04/2012, Saat: 02:13, Düzenleyen: papazerigi.)
kasım ayında yazdığım mesaj, futuru ilk aldığım zamanlar.
evet slim hala çok iyi benim için ama birinci sırada EJ ve mühle varlar. mühle duygusal olarak biraz öne çıkıyor.
o zamanlar agresif tıraş arıyordum ve haliyle P/F açısından permasharp öne çıkıyordu. halen güzel jilet benim için ancak şu aralar sharkın tahrişsiz tıraşına ve 7oclockun yağ gibi akışına hastayım
o zamanlar WS favorimdi, hala seviyorum ama füme, tabac denememiştim o zamanlar. mazur görün...
kremlere uzun süredir ara verdim. burayı boş bırakıyorum. ama genel olarak aloe-veralı kremler daha iyi gibi geldi bana.
tıraş sonrası ise ev yapımı tendskin ve şaptan vazgeçemem sadece.
futur hariç çok da bir değişim yok aslına bakarsanız. o zamanlar birçok ürünü denememiş olmamdan diğer değişimler de..
Saygılarımla
evet slim hala çok iyi benim için ama birinci sırada EJ ve mühle varlar. mühle duygusal olarak biraz öne çıkıyor.
o zamanlar agresif tıraş arıyordum ve haliyle P/F açısından permasharp öne çıkıyordu. halen güzel jilet benim için ancak şu aralar sharkın tahrişsiz tıraşına ve 7oclockun yağ gibi akışına hastayım
o zamanlar WS favorimdi, hala seviyorum ama füme, tabac denememiştim o zamanlar. mazur görün...
kremlere uzun süredir ara verdim. burayı boş bırakıyorum. ama genel olarak aloe-veralı kremler daha iyi gibi geldi bana.
tıraş sonrası ise ev yapımı tendskin ve şaptan vazgeçemem sadece.
futur hariç çok da bir değişim yok aslına bakarsanız. o zamanlar birçok ürünü denememiş olmamdan diğer değişimler de..
Saygılarımla
(04/11/2011, Saat: 10:42)papazerigi Adlı Kullanıcıdan Alıntı: haydi bismillah diyelim o zaman.
makine: Futur mu yoksa Slim adjustable mı karar veremdim. ama şu kesin ki favorim ayarlanabilir bir makine...futur ne kadar uzun ömürlü olur tabii ki bilemeyeceğim. özellikle de slim ile karşılaştırıldığında...
jilet: ben de permasharp ve gillette goal arasında kaldım.kaliteleri çok yakın olmakla beraber goal permasharpın yarısı kadar olan fiyatıyla öne çıkıyor. Allah var derby'de hoşuma gidiyor, hakkını yemeyelim.
sabun: cellanın kokusu tama ama WS nin tas sabununu daha çok seviyorum. arko ilk göz ağrımız ama diğerlerinin yanında kuru geliyor.
Krem: çok karşılaştırma yapamayacağım ama kullandığım WS regular krem de hoşuma gidiyor.
fırça: tabii ki FS 24 mm ivory. ama buna bi seyahat fırçası da ekleyeceğim şüpheniz olmasın.
traş sonrası: iha ve AB şap + nivea jojoba yağlı krem ve kendi bitkisel yağ karışımım
Saygılar