06/05/2015, Saat: 02:58
(06/05/2015, Saat: 02:08)Straht Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Komşum ''lolipop, kitkat vs ne olaki bu insanlar şeker, çikolata ile kafayı mı bozmuş hayırdır?'' diyorsanız eğer Android alemine pek bulaşmamak lazım. Şimdi illa farklı düşünen olacaktır fakat bn her ne kadar son hamlelerinden sonra Iphonelardan soğusamda yiğidi öldürüp hakkını yememek lazım adamlar 7den 70e herkesin kullanabileceği bir ürün yapmışlar. Diğer tarafta Android daha çok bu tarz konuları merak edip araştıran, telefonumu kafama göre modlayayım, bak Cyanogenmod'un yeni versiyonu çıkmış yok XDA forumunda şunu yükle bunu yap şarjın %6 daha fazla gidiyor vs diyen adamın telefonu. Benim telefonda bir ara şarj sıkıntısı olmuştu 2700 mah batarya 4-6 saat içinde kendini yiyip bitiriyordu, araştır, dene, uygula derken hallettim fakat Apple olsa götür ver halletsinler. Ayrıca her üretici kendi aletlerine has ufak oynamalar yaptıkları Android sürümleri sundukları için bazı ufak sıkıntılar olabiliyor. Iphone 6+ şuan hem kamerasıyla hem piliyle hem ekranıyla hem de kolay kullanımıyla sizin için doğru tercih gibi duruyor. Yalnız yakında Iphone 7 ve 6S falan çıkarsa bir anda eskiyecek telefon. En azından eylül civarına kadar beklerseniz her iki cepheden de yeni telefonların çoğu çıkmış olur.
Açılmamış sıfır bulsam alcağım telefon
Bu bir zamanlar fenomen telefondu, bir de Nokia'nın kızaklı kapağa sahip olanları Şu olcak bu olcak diye diye ömürler geçti be üstad Aslında biraz da bu sebepten dolayı uzak durmam, ben telefonu kullanmayı öğreninceye kadar yeni modeli çıkıyor, anlamadığım bir sürü özellik cabası (ki whatsapp'ı dahi bir arkadaşım şöyle güzel böyle aslan kaplan diyerek bir saat dil döküp o şekilde yükledi). Ekran kilidim yüz tanımlama idi, artık sabahları tipimiz nasıl kayıyorsa sabah ilk yarım saat telefonu açamıyordum, her gün değiştircem deyip akabinde unutuyorum
Acta est fabula, plaudite.