10/05/2015, Saat: 17:23
(Son Düzenleme: 10/05/2015, Saat: 17:27, Düzenleyen: neoromancer.)
(06/05/2015, Saat: 02:04)Bruce Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Almışken en iyisini alıp uzun süre kullanmak anlayışında biri olarak bugün sayılan alternatiflere yetişemedim. Alıyoruz iki yıl sonra çöp oluyor hepsi, aslında bu işlere hiç bulaşmamak da güzel bir tercih olabilir benim için, çünkü hakkıyla istifade edemiyorum özelliklerinden ki bu üzücü bir durum düşündüğümde
Bruce arkadaş dolaylı olarak İletişim sektöründen biri olarak eğer smartphone (akıllı telefon) tanımına sahip bir ürün arıyorsanız hatta farklı denemelerde yapabilecek gerektiğinde kapasitesini zorlayabileceğiniz tarzda bir şey arıyorsanız tartışmasız One Plus One öneriyorum(kendimde kullanıyorum 8 aydır) ...burda sayılan Smartphone ların hepsini denemişimdir şahsen ,ama bu alet başka birşey..fiat da S6 nın yarısı kalite fiat olarak Super ..zaten Sektörde adı ''amiral gemisi katili''geçer, netten araştırırsanız gerekli bilgilere ulaşabilirsiniz..ben şimdilik 1-2 resim video koyayım gerisini siz getirirsiniz
https://www.youtube.com/watch?v=NyxhyldcnlM
insan sorunlarını anlatmak ile onlara çözüm bulmanın aynı şey olmadığını anladığında artık büyümüş demektir