22/05/2015, Saat: 21:34
(22/05/2015, Saat: 21:28)Straht Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bu parça parça kalıyor dediğiniz yerler yanak gibi düz yerler mi yoksa çene gibi açılı veya boyunun bazı yerleri gibi çukurluk yerler mi? Düz yerlerde sakal kalıyorsa ya açı sorunu var ya jileti tam takamamışsınızdır veya cildinizi gerdirmediğiniz için sakalda uzunsa atlama/kayma yapıyordur. Açılı yerlerde sakal kalıyorsa o teknikle alakalıdır, tıraş oldukça oldukça eliniz alışır. Yazınızda belirtmemişsiniz fakat ustura ile tıraş oluyorum diye tek perde de sinek kaydı tıraş hedeflemeyin en azından en başlarda hedefiniz bu olmasın. Bu en son teknoloji her yeri oynayan her türlü yüzeye uyum gösteren kartuşlardaki tüm işlemleri el ile yaptığınızı hayal edin ustura kullanırken. Pratik ile her sorun çözülür, en başta vazgeçmeyin
@ihtilaf
Komşum ben sol el ile ustura kullanmıyorum bırakıyım mı ustura ile tıraş olmayı
Sol el lazım olmuyormu Kaptan en azından sol yanak çene altına kadar sağla zor olmaz mı ?
Sol el işlev zayıf ve sol el kullanılmak isteniyorsa bu durum da tehlikeli ( şeklinde açayım ) Ustura zaten solcu işi değil