Forumun Gazına Gelip Usturanın Gazabına Uğrayan Bir Yiğidin Çöküşü
Burhan bey geçmiş olsun, anlatımınız çok keyifli okuduğum yerde bol bol güldüm Smile Kusurlu hareketleri yazmışlar, ben sadece bir şeyi düzeltmek istiyorum; Hacı Şakir klasik sabun eski beyaz sabunlar gibi cildi kurutup geren bir sabun değil aksine aynı Derby sabun gibi kremli bir yapısı var hatta ben adam gibi köpürtülürse idareten tıraş bile olunur diye düşünüyorum. Tıraş öncesi duş alıcak vaktiniz yoksa herhangi bir sabunla yüzünüzü 1-2 kere yıkayıp durulamanız hem sakalınızın yumuşamasına hem de fazla yağı, kiri atmaya yeterli. Hassas bir cildiniz varsa her perde yüzde köpürtme yapmak cildi çok yoruyor hatta çok hassas ise hiç fırça yüze değmeden direk kasede köpürtmekte fayda var.

Sedef ustura ile 1 yıl çok iyi dayanmışsınız, Sanguine Coolcut 4 veya R5 gibi bir modele geçerseniz hem jilet takma işlemi rahatlar hemde tutuşu, dengesi falan daha iyi bir jiletli ustura sahibi olmuş olursunuz. Ebayde 5-10 dolar arası değişiyor fiyatları, forumda sorarsanız satan da oluyor arada.

Geçmiş olsun tekrardan Smile
A ship in port is safe, but that's not what ships are built for.
-Grace Hopper

Bu Konudaki Yorumlar
Cvp: Forumun Gazına Gelip Usturanın Gazabına Uğrayan Bir Yiğidin Çöküşü - Yazar: Straht - 25/05/2015, Saat: 18:16

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: