27/05/2015, Saat: 13:53
(27/05/2015, Saat: 13:46)Chinaski Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @protti hocam iyi hoş da yıllardır Arko/Derby kullandık hepimiz. İsteyen kullanır elbette ama neden ısrar edelim ki Arko kullanmaya. Müşteri memnuniyeti yok, kalite desen ortalarda, yenilik desen hak getire, ulaşmaya çalışıyorsun umurlarında değil. Bence Arko vs yerli ürünler bu kafayla giderse bu değeri hiç haketmeyecekler ilerde. Berberler geleneksel diye kullanıyor olmasaydı görürdük o zaman esas piyasa payını aslında. Bence diretmenin anlamı yok Arko alacağıma Martin ve ya Aleksey sabun alırım onlarda yerli üretici neticede. En azından benim isteklerime, yorumlarıma önem veriyorlar
Katılıyorum. Arko bence gereken değeri görüyor. Daha fazlasını değil. Herkes bir dönem mutlaka kullanmıştır Arko. Yabancı ürün kullanmamın sebebi yabancı hayranlığı değil, tam tersine yerli ürünün yabancı ürünlerin yanına bile yaklaşamaması. Arada sadece nostalji olsun diye kullanabileceğim bir ürün sadece, nitekim öyle de yapıyorum. Ha bu demek değildir ki yerli ürünlerin hepsi kötüdür. Martin amca üretse de alsak, veya ben kendim de sabun üretiyorum ve kullananlar deneyenler memnun. Hatta özellikle Chinaski komşum yabancı ürünlerin bir çoğundan daha iyi olduğunu iletti bana, ki bu benim için mutluluk verici. Dün İzmir'e geldim, burada sabunum üzerinde çalışabileceğim ortam daha iyi. Takipte kalınız.