28/05/2015, Saat: 12:23
(28/05/2015, Saat: 12:01)m y r Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merhaba komşum,
"Sen" dediğim için kusura bakma, ben yaş olarak benden küçüksündür gibi bir düşünce içine girdim, niye öyle yaptım bilmiyorum, ki daha önce hiçbir entry'imde senli benli ifade kullanmamışımdır kimseye. Onun için özür dilerim, ki benden 10 yaş büyükmüşsünüz, hakkınızı helal edin.
Saygılar
m y r komşum bu işin yaşla ilgisi olduğunu düşünmüyorum. Saygının yaşı olmaz. Burada herkes birbirine 3. çoğul şahıs ekiyle hitap eder. Ben benden 10 yaş küçük komşuma da 10 yaş büyük komşuma da "siz" diye hitap ederim. Forumda birbirlerine "sen" diyen kişiler varsa emin olun bu kişiler gerçek hayatta da tanışıklıkları veya çok uzun diyalogları olan kişilerdir ve birbirlerine bu samimiyetin verdiği duygularla "sen" diye hitap ederler. Lütfen saygının bu forumda varsayılan bir durum olduğunu yaşa veya statüye bağlı olmadığını unutmayınız.
Ayrıca konu hakkında kendi fikrimi de beyan etmek isterim. Burada bazı ürünleri kişi kişi beğenir kimisi beğenmez. Neticede bunlar kişisel tercihlerle ilgilidir. Yine de kimse kalkıp da bu konuda tartışmayalım, tahrik etmeyin vs. demez. Hepimiz fikirlerimizi beyan ederiz eğer anlaşmazlık varsa, "Komşum ben bu konuda sizinle aynı fikirde değilim." denir ve konu kapanır. Lütfen bunlara dikkat edelim. Kalp kırmak çok kolaydır tamir etmek ise bir o kadar zor. Sağlıcakla kalın.
https://instagram.com/buyukkotukurt/