01/06/2015, Saat: 20:35
2 gündür Barbon krem kullanıyorum. Pazar günü biraz yorgundum, krem köpüğünü biraz sulu yapmışım, koruyuculuk beni öldürdü diyebilirim. Jiletten de olabilir belki ama yüzüm tıraş sonrası haraptı malesef
. Bugün akşam üzeri biraz daha fazla kremi biraz daha az su ile denedim. Yoğun kıvamlı köpükle olduğum tıraş daha başarılıydı.
Kokusu cidden çok güzel ama. Köpük kalitesi de üst düzey diyebilirim. Nemlendirmesi konusunda Chinaski üstadımın yorumuna katılıyorum. Yüzde yaşadığım tahriş olmasa gayet nemli bir cilt bıraktığını söyleyebilirim arkada.
Sonuç olarak kullanmaya devam ediyorum, bu tüpü bitirince tekrar alır mıyım bilmiyorum. Hali hazırda sırada bayağı sabun var, uzun süre tekrar almayacağım demektir bu da. Köpüğü daha kıvamlı tutacağım bundan sonra.
Ama koruyuculuğu cidden biraz sıkıntı
.

Kokusu cidden çok güzel ama. Köpük kalitesi de üst düzey diyebilirim. Nemlendirmesi konusunda Chinaski üstadımın yorumuna katılıyorum. Yüzde yaşadığım tahriş olmasa gayet nemli bir cilt bıraktığını söyleyebilirim arkada.
Sonuç olarak kullanmaya devam ediyorum, bu tüpü bitirince tekrar alır mıyım bilmiyorum. Hali hazırda sırada bayağı sabun var, uzun süre tekrar almayacağım demektir bu da. Köpüğü daha kıvamlı tutacağım bundan sonra.
Ama koruyuculuğu cidden biraz sıkıntı