01/06/2015, Saat: 23:25
(01/06/2015, Saat: 23:14)ihtilaf Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşımız omega 49 ve 81052 yi inceleyebilir forumda epey tutulan TR içinde bulunan fırçalar,üyem,z olan @impaticaret te olması lazım
@btoprak hocam,porsuk serisini bitirdiniz mi sırada domuz at ve sentetik mi olacak sıralama nasıl
Üstadım uslanır mı bu adam. Değişik fırçaları incelerken 2 tane Custom Tipsoft siparişi geçmiş buldum kendimi . Birkez de Blonde Badger ile Manchurian deneyeyim dedim. Ama yukarıdaki 3 fırça konusunda da kaşınmıyor değilim .
Şaka bir yana da fırça sayısı artınca rotasyonda hepsine yer bulabilmek için 2 tanesini elden çıkardım. Tekrar toplam sayı 6'ya gelecek, bu durumda ancak hepsini kullanabiliyorum. Size sanki Thater alma ve inceleme sözüm var gibiydi ama o custom sapları görünce ve kılların cazibesine kapılınca Tipsoft'a kaydım .
At kılı daha önce kullandım en kalitelisi bile olsa bana göre değil üstadım sanırım, sentetik için geçenlerde seyahat için Aleksey'in Plisson Sentetik tavsiyesi vardı. Çabuk kuruyor dedi, aklım kaymadı değil. Ama daha sonrasında yapılan birkaç yorum hafif biraz soğuttu.
Anlaşılan portföy bu porsuk fırçalarım ve belki yukarıda saydığım fırçalardan bir veya ikisi ile sınırlı kalır .