11/06/2015, Saat: 10:41
(11/06/2015, Saat: 00:04)OnLyTNT Adlı Kullanıcıdan Alıntı: MWF sert sabundur, köpürtmek biraz tecrübe ister. Adımlar:
1) Sabunum BİM' de satılan lokum kabının içine tam olarak oturmuş durumda. Bu haliyle üzerini kapatacak şekilde biraz sıcak su koydum ve beklettim (kaynar su değil).
2) Aynı şekilde 830 fırçamı da Old Spice kupasına koyarak sıcak suda 5 dk beklettim.
3) Sabun kabındaki suyu boşalttım ama silkelemedim. Fırçayı da sudan çıkartıp biraz silkeledim, fırçayı biraz kuru bıraktım.
4) Sabunu yaklaşık 30sn kadar yükledim ki yukarıdaki aşamaları yaparsanız sabun çok kolay yükleniyor, sabunu yüklediğinizi hissediyorsunuz.
5) Köpürtme kasesine geçiyoruz. İlk aşamada kesinlikle su filan eklemeden doğrudan köpürtüyoruz. Bir noktada köpüğün daha ileriye gitmediğini anladığımızda çok az su ekliyoruz, köpürtmeye devam ediyoruz. Yine bir noktaya kadar getirip az biraz su ekleyebiliriz. Ben üç kere az biraz su ekledim. Daha çok su eklesem köpüğün yapısı iyice cıvıyıp bozulacaktı muhtemelen.
Açıkçası çok da özenerek köpürtmedim ama sonuç aşağıdaki gibi.
5 dk bekledikten sonra köpüğün hali:
Mis gibi de koktu namussuz . Bir sonraki tıraşımda kullanayım bari .
Eline sağlık, çok güzel görünüyor, yüzde köpürtünce de aynı sonucu alıyor musunuz? Yüzde köpürtme tastaki kadar uzun soluklu olmuyor bence.