12/06/2015, Saat: 15:12
(11/06/2015, Saat: 15:15)seiko Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Starex hocam - sizin 830 nasil, yazar misiniz? Ve ne kadar zaman kullaniyorsunuz
Hocam ben 4 aydır kullanıyorum, her gün değil ama haftada en az 2 kez kullanıyorum arada bir de terbiye edeyim diye tasta köpürtüyorum. Bu başlığa da yazdığımı hatırlıyorum, ilk zamanlar hiç performans alamamıştım fırçadan, az köpük yaptığından yakınmıştım, sonradan forumdaşların da tavsiyesiyle bu fırçalara (830 ve 1305) sabunu kremi fazlaca yükler oldum. Artık 830 ile köpürtürken fırça diplerine kadar sabunun yayılıncaya kadar yüklüyorum. Uçlar tamamen çatallandı diyemem ama uçlar yumuşak ve omurga sağlam, ben de bu tür fırçayı sevdiğim için bunları günlük döngüde daha sık kullanır oldum.
Semouge'dan farklı olarak fazla fırça tecrübem yok, Tipsoft Finest'a yüzde çok yayıldığı için pek sıra gelmiyor, 22 mm FS porsuk fırçam da kullandıkça büyüdü ve hacmi arttı sanki, onu da sık kullanıyorum, diğerleri başak, lider, FE, niva, wilkinson domuzları arada bunlara da sıra geliyor.