19/06/2015, Saat: 23:54
(19/06/2015, Saat: 18:39)neoromancer Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ok..anlaşıldı ben önce Calani seriye ağırlık vereyim o halde... nemlendirmede de sıradan ise o paraya değmez ..tekrardan Saolun
Calaniler hakkında hep iyi şeyler duydum, ben de çok merak ediyorum. Özellikle Alman Haslinger'den sonra... Cadre Noir istiyordum ama alacağım dönem stokta yoktu sipariş veremedik vs kısmet olmadı.
![Sad Sad](http://www.geltir.com/images/smilies/sad.png)
(19/06/2015, Saat: 20:07)ozgun41 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Harika bir inceleme olmus keyifle okudum.yuksek performanla tam olarak neyi kastediyorsunuz?koruyuculugu arttirmak icin biraz daha fazla yukleme yapmanin olumlu bir etkisi olabilir mi denediniz mi?
Yüksek performans benim için köpüğün kolay köpürmesi-koruyuculuğu-kayganlığı-nemlendirmesinin dördünde de başarılı olması. Örnek ver dersen, Mike's Natural, Haslinger, Musgo Real gibi ürünler geliyor aklıma. MdC de mesela çok başarılı ama nemlendirmede zayıf, Faena mesela koruyuculukta zayıf kısa bir düşünmeyle aklıma gelen örnekler olarak. Kokuyu dahil etmiyorum bu değerlendirmeyi yaparken.
Valla 5 ayrı fırça ile kullandım, 3017 yaparken load it like you hate it uyguladım pek bir fark görmedim. Ustura tıraşımda kullanmam ancak Mongoose veya Tech ile de aşırı keyifli benim için.
Beğenmenize çok sevindim arkadaşlar. Vaktim oldukça bir şeyler karalamaya çalışacağım. Sırada Hellhound'un Mongoose talebi var.
![Smile Smile](http://www.geltir.com/images/smilies/smile.png)