Anket Başlığı: TRUEFITT & HILL 'İN TIRAŞ RİTÜELİNİZDEKİ YERİ
Bu ankette oy kullanma yetkiniz yok.
YÜKSEK FİYATI SEBEBİYLE HİÇ ALMADIM
25.53%
12 25.53%
FİYATI DÜŞERSE ROTASYONUMA GİRER
57.45%
27 57.45%
FİYATI DÜŞSEDE BİŞEY İFADE ETMEZ
0%
0 0%
BİR KERE ALDIM HİÇ BEĞENMEDİM
0%
0 0%
BEĞENEREK KULLANIYORUM
17.02%
8 17.02%
Katılımcı sayısı: 47 100%
* Siz bu anket için oy kullanmışsınız. [Anket Sonuçlarını Göster]

TRUEFITT&HILL ÜRÜNLERİNİN FİYATI DÜŞSE OLMAZSA OLMAZINIZ OLURMUYDU?
Mustafa Bey, öncelikle mutlaka deneme ürünlerinden bolca göndermeliler ve fiyatı çook düşük tutmalılar, gerekirse zararına satmalılar size. No.10 ve Ultimate Confort serileir hariç diğerleri koku esaslı ürünler, dolayısıyla alıcı kitlesi markanın ürünleriyle tanışmalı, bu çeşitlerden beğeneceği ürünü bulmalıdır. Sonrasında zaten kokusuna ve performansına göre bir alıcı kitlesi oluşacaktır.

E tabi bir de sizin forum dışı müşteri kitleniz var, bir de Edwin Jagger distribütörlüğünüz var. Forum dışı müşteri kitlenizin ne aldığını siz zaten biliyorsunuz ve bu ürünleri alıp almayacağının tahlilini yine siz yaparsınız zaten. Bir de EJ satışlarınızı etkiler ve distribütörlüğünüzü sıkıntıya düşürürmü onları öngörmek lazım.

Bolca deneme ürünü ile birlikte, bi ön sipariş verilip, ne kadar gideceğini canlı görmek en mantıklısı sanırım. Forumdaşlar (ben de dahil) kaç yıllık malzeme stoğumuz var zaten, burası "kısmen" doymuş bir pazar Smile Ben şahsen fiyatlar gerçekten uygun olursa yine de tüm Ultimate Confort serisini satın almak isterim.
I'd Lather be Shaving, 'Cos Shave Must Go On!

Bu Konudaki Yorumlar
Cvp: TRUEFITT&HILL ÜRÜNLERİNİN FİYATI DÜŞSE OLMAZSA OLMAZINIZ OLURMUYDU? - Yazar: onurcakmak - 26/06/2015, Saat: 02:03

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: