26/06/2015, Saat: 21:23
(26/06/2015, Saat: 21:01)ihtilaf Adlı Kullanıcıdan Alıntı: İki araçta Nissan'ın C platformuna yapılmış diyorlar ,çalgı çengi de güzel anlatmışsın Kaptan,Reno sesimi duymuş
Kompakt yani yalancı SUVları B platformu üzerine yapmaları komik oluyor
Reno klasik 1,5 dizel makineyi QQ da yeni 1,6 makineyi almış haliyle 1,5 dCi EDC emsali 1,6 dCi xtronic CVT den Binbeşyüz TL ucuz
QQ UK da yapılıyormuş diye yorumlarda var
Peki kaptan ,az yakan kendini kabul ettirmiş 1,5 dizel ile EDC vites mi ?
Yoksa daha güçlü ve biraz daha müsrif 1,6 dizel makinayla CVT vites mi ?
Ben 1.5 Dci + EDC kombinasyonunu Fluence'imde kullanıyorum, hızlanma olsun, vites geçileri olsun, yakıt tüketimi olsun beni tatmin ediyor. Özellikle yakıt tüketimi çok mutlu ediyor

EDC aynı DSG gibi çift kavramalı bir şanzıman bu yüzden vites geçişleri hem hızlı hem hissettirmiyor. Benim EDC'den memnun olmadığım tek nokta yokuş aşağı giderken kararsız olması. Kendi haline bıraktığınız zaman bazen 2500 devirde vites büyütürken bazen 4 devire bile dayansa vites büyütmeyebiliyor fakat gaz ile bunu kontrol edebiliyorsunuz. DSG'li golf ve polo kullanan bazı arkadaşlarımın başına gelen yokuş yukarı geri kaçırma gibi bir problemim hiç olmadı. Aracım 2012 Ağustos çıkışlı 68 bin kilometrede şuan.
CVT şanzıman daha önce hiç kullandınız mı bilmiyorum fakat biraz ruhsuz bir şanzıman. Evet performans ve yakıt tüketimi olarak baktığınız zaman çok iyi sonuçlar veriyor fakat klasik şanzımanın devirlenmesine alıştıktan sonra bu sabit devirli şanzıman biraz garip oluyor

Bana kalsa ne alırdım diye soracak olursanız ben 1.5 Dci EDC kombinasyonunu tercih ederdim. En azından bilinen, yıllardır çok satan, interneti şikayet başlıklarıyla boğmayan ve az yakan bir kombinasyon. Yinede son karar bütçenize ve keyfinize ait

A ship in port is safe, but that's not what ships are built for.
-Grace Hopper
-Grace Hopper