07/07/2015, Saat: 04:00
çinden fırça ingiltereden sabun almanyadan ustura amerikadan DE alet belçikadan taş getirttiğimi gören arkadaşlar önce yadırgadılar. Ben de üşenmeden porsukları, yün yağlı sabunu, usturanın keskinliğini, DE aletin tarihini ve taşların özelliklerini bıkmadan anlattım vay be dediler. Hatta bir arkadaşım, derslikte öğrencilere taşlarla ilgili bilgi vermemi de istedi. Sonuç yüzeysel geçince dalga konusu olurken sabırla detaylardan bahsedince saygıyla karşılanıyorsunuz.
Yeri gelmişken bir anımı paylaşayım. MWF sabunum yeni gelmişti. Arkadaşımın ilk sorusu "kaça bu?" fiyatı söyleyince o paraya kaç kilo sabun alınır biliyormusun özelliği ne ki dedi. İçinde yün yağı var dedim. Hazır köpük de aynı işi yapıyor dedi. Sünger yatak varken niye yün yatağı tercih ediyorsun dedim ve sustu.
Yeri gelmişken bir anımı paylaşayım. MWF sabunum yeni gelmişti. Arkadaşımın ilk sorusu "kaça bu?" fiyatı söyleyince o paraya kaç kilo sabun alınır biliyormusun özelliği ne ki dedi. İçinde yün yağı var dedim. Hazır köpük de aynı işi yapıyor dedi. Sünger yatak varken niye yün yatağı tercih ediyorsun dedim ve sustu.