07/07/2015, Saat: 14:05
(07/07/2015, Saat: 13:52)korgunv Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bu forumdaki pek çok kişinin sadece tıraş olayına bu şekilde baktığını sanmıyorum. Bu bir yaşam biçimi. Ben naçizane olarak oğlumu ilk tıraşından itibaren geleneksel tıraşa alıştırdım. Bir yıl önce bu güzel anıyı burada sizlerle paylaştım. Ayrıca kardeşim de doğal olarak geleneksel tıraşı tercih ediyor. Çevremdeki diğer erkeklerin ne yaptığı kusura bakmayın beni hiç ilgilendirmiyor. Benim geleneksel tıraş ve diğer bazı alışkanlıklarım tamamen karşı cinse yani cinsi latife yöneliktir.
İşte budur abi, helal olsun, çok ederim paylaştığın için bu yorumu.
Milletin sanki işi gücü yok, böyle bir hava atma derdinde. Herhalde birileri onlara "Bu eski aletlerle yüzünü kesmeden nasıl tıraş oluyorsun" deyince, onların da hoşuna gidiyor. Sonra başlıyor millete Lord'un blog'unda okuduklarını özet geçmeye. Varsa ekstra bilgin anlat, dinlesin millet. Ama yoksa kimseye hava yapma.
Ayrıca bırakın millet ne ile tıraş olursa olsun. İnsanları İmpa Ticaret'e yönlendirin. Güzel güzel sabunlar alsınlar, kremler alsınlar, güzel tıraş kolonyaları kullansınlar; bunlar zaten herkesin kullandığı ekipmanlar. Ama bırakın her önünüze gelene DE aletleri anlatmayı... Kimileri kartuş sever. Daha rahat eder.
Saygılar