10/07/2015, Saat: 11:21
(10/07/2015, Saat: 10:22)Chinaski Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ben günlük tıraş olmuyorum, tıraş zorunluluğu yok şirkette. Bir dönem günlük tıraş oldum ama benim cildim bunu kaldıramıyor orası kesin. Cilt zamanla alışıyor muhakkak ama bende kızarıklıklar oluşmaya başlıyor. Günlük tıraş olunacaksa, çok yumuşak tıraş aleti/jilet kombinasyonu ve yumuşak bir fırça iyi oluyor. Cilt alışmışsa, günlük tek perde ve ya iki perdeyle cildi zorlamadan olunan tıraş evladır. Aksi halde günlük tıraş çok yorucu, Allah sabır versin
Merhaba komşum,
Ben DE'yi çok sevdim. Bana sıcak geldi, samimi geldi, anıları vardı, değeri vardı; ama malesef ki günlük tıraşta kartuş baskın geldi. Aşırı mild bir yapısı var. Günlük tıraşta sakallar henüz tam çıkmadığı için, zaten kesecek de çok bir şey olmadığı için gayet yeterli. İki perde alıyorum, ikisi de aynı yönde; aslında ikincisi biraz da rötuş şeklinde.
Cilt alıştı. Tahriş sıfır. Hatta kaliteli kremler ile cildim toparladı yumuşacık oldu. Her gün üşenmeden yapılan bir bakım gibi bir şey bu.
Bazen DE'yi özlüyorum. Arada sırada onu da kullanıyorum. 3 günlük sakal varsa DE, günlük ise kartuş kullanıyorum.
Günlük tıraş yorucu, ama hergün pamuk gibi bir cilt. İnsanın kendi yüzünü okşaması çok değişik bir hobi
Kendinize iyi bakın, yeni usturanız hayırlı olsun