16/07/2015, Saat: 15:59
(Son Düzenleme: 16/07/2015, Saat: 16:03, Düzenleyen: adamentium.)
(16/07/2015, Saat: 15:28)naayi Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Teşekkürler
Serengeti'lerin TR fiyatı US'e göre nasıl bakamadım açıkçası, ama dediğim gibi indirimli rakamları MJ'e göre %20-30 daha pahalıydı.
Ben aldığım gözlükten memnunum, US fiyatına mal oldu bana bu Maui Jim. Lensler mineral ve MJ'in özel bir teknolojisi.
Persol'da zaten istediğim şekilde çerçeve yoktu.
Tekrardan hayırlı olsun. Maui Jim iyidir. Uzun vadede sizi ziyadesiyle tatmin edecek bir gözlük üreticisi. Kardeşime de geçtiğimiz yaz bizzat kendim hediye ettim.Modellerde yenilikçi çizgileri var .
Persol daha geleneksel bir çizgide modeller üretir. Çok fazla spor modeli olan bir marka değil. Kemik çerçeve alınacaksa yine de ilk akla gelen marka olmalı. Ve lens kalitesi kesinlikle Serengeti ' den sonra gelen markadır benim için.
@ li-jun biraz ironi mi yaptınız bilmiyorum ancak ben ayni şeyi Ray-Ban için duymuştum. Meşhur Aviator' lar Top Gun filmiyle ünlenmeden önce benzin istasyonlarının ve asker kantinlerinin bir numaralı gözlük markasıymış. Tıpkı Zippo ' lar gibi

Bu arada özelden gözlükçü müsünüz vs diye soran arkadaşlar oldu gözlükçü vs değilim. Bankacıyım