21/07/2015, Saat: 12:40
(21/07/2015, Saat: 11:41)izbe Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Aynen. Şöyle ortası kenarları tırtıllı, helezonlu, normalden biraz büyük, çok yüksek yan duvarları olmayan bir köpürtme tası fikri oluşursa bana sormadan beni listeye ekleyebilirsiniz.
Boyutu söylediğiniz sürece neden olmasın ki. yani onu şöyle yaparız boyut veririz anlatırız arkadaşa ne istediğimizi maliyetini sorarız ve ver fırına çıksın sıcak sıcak gelsin bize atölyesi levent tarafındaydı atölyesini taşımış yerleştikten sonra çizim yapıp konuşalım dedik en son. yani bu arkadaş baya workshoplar düzenleyen bu işin sanat kısmınıda yapan , eski berber konseptine bayılan bayan bir arkadaşımız. hatta talep ve istekler doğrultusunda arkadaşa uyduğu şekli ile bizim forum için bile workshop yaptırabilirz ki neden olmasın. düşünsenize kasenizi tas ınızı siz yapmaya çalışacaksınız keyfli bir yere gidebilir bu konu hoşuma gitmedi değil. ve şu yanlış anlaşılmasın LÜTFEN! BEN BU KONU İLE İLGİLİ HERHANGİ BİR KAR KAZANÇ AMACI GÜTMEMEKTEYİM TAMAMEN BU UFAK GRUBUN SAMİMİYETİNE GÜVENEREK BU KADAR RAHAT KONUŞUYORUM. YOKSA BİR KAÇ ÖRNEK YAPTIRIP SATILIK KASE SCUTTLE DİYE KONU AÇARDIM.