24/07/2015, Saat: 23:32
(24/07/2015, Saat: 21:20)whiskey Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Teşekkürler. Jiletleri aynı fotoğraftaki gibi sampler olarak almayı planlıyorum. Sanırım bende genel eğlim gibi Feather'da son bulacağım ama yinede diğerleri denemekte de fayda var. Bir kaç saat önce Hellhound ile konuştum ve AoS ürünlerini büyük boy yerine sampler olarak almaya karar kıldım. AoS tercih etmemdeki en büyük etken marka bilinirliği ve benim için kolay erişilebilirliği. Ama görünüşe göre oldukça fazla seçenek var.
Komşum ya ne yaptın??ne oldu Çelik işi...tabii burdaki aklıbaşında Üstadlar seni etkiledi ...DE aletlere dönüş yaptın ...bende demiştim benim gibi ''Deli''kanlı bir yoldaş daha geldi,neyse daha umudumu yitirmeyeyim hemen ...bence DE lere çok fazla bağlanmadan deneme baabında başla şimdilik ,sonrada yarı Ustra yarı DE devam edersen daha kolay geçersin Çeliğe ...neticede ana hedef o değilmi??..o kadarda değiştirememişlerdir gözü karalığını
insan sorunlarını anlatmak ile onlara çözüm bulmanın aynı şey olmadığını anladığında artık büyümüş demektir