04/08/2015, Saat: 18:44
(04/08/2015, Saat: 15:23)hknz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: bu platform TSF'ye göre saat konusunda daha amatör doğal olarak, ben lordmatic'e kült değil demedim, grand seikolar,kingmaticler, orient starlar, bellmaticler, sarblar, anantalar, velaturalar, diverler,makolar,pandalar,bullheadler hepsi kült. benim de seiko ve orient saatlerim var japonlar fiyat/performans olarak isviçrelilerin gerisinde kalan markalar değil kesinlikle ama saat konusu da tıraş gibi derya deniz.
Yok üstadım sadece bu kadar sayfa içinde paylaşılmaması dikkatimi çekti bir amatör olarak. Yoksa dediğiniz gibi tıraş konusundan daha çok derya deniz bir olay saat konusu ki bu açıdan bakınca değinilememesi LordMaticlere normal. Üstadım siz Panda demişken hem size hem diğer üstatlara sormak istediğim bir şey var, Seiko Panda görünümünde bir saat arıyorum. Aslında saat olayında mekanikten şaşmamak lazım ama en ucuz mekanik chrono Tissot var, ondada malumunuz fiyatlar uçmaya başlıyor yavaş yavaş. Sizlere sorum, Seiko Panda serilerinde quartz mekanizması iyi olan bir seri var mıdır özellikle? Diğer sorum ise, Seiko Pandaya alternatifleriniz nelerdir? Bonus soru: Quartz Chrono alınmalımıdır, alınmamalımıdır?