(04/08/2015, Saat: 18:44)yigitemre Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yok üstadım sadece bu kadar sayfa içinde paylaşılmaması dikkatimi çekti bir amatör olarak. Yoksa dediğiniz gibi tıraş konusundan daha çok derya deniz bir olay saat konusu ki bu açıdan bakınca değinilememesi LordMaticlere normal. Üstadım siz Panda demişken hem size hem diğer üstatlara sormak istediğim bir şey var, Seiko Panda görünümünde bir saat arıyorum. Aslında saat olayında mekanikten şaşmamak lazım ama en ucuz mekanik chrono Tissot var, ondada malumunuz fiyatlar uçmaya başlıyor yavaş yavaş. Sizlere sorum, Seiko Panda serilerinde quartz mekanizması iyi olan bir seri var mıdır özellikle? Diğer sorum ise, Seiko Pandaya alternatifleriniz nelerdir? Bonus soru: Quartz Chrono alınmalımıdır, alınmamalımıdır?Quartz seiko panda olarak TSF de satışta olan bir saat var,mesh kordonu da harika duruyor. Panda konusunda çok ayrıntılı bilgim yok. Quartz chrono da alinabilir tabi ama otomatiği hele ki kurmalısı müthiş tabi. Tissot'un visodate ve le locle dışındaki modellerini pek beğenmiyorum doğrusu. Quartz chrono alacaksanız seikonun çok başarılı modelleri var ve seiko marka algisi olarak tissottan daha yukarıda benim için.
LG-D802TR cihazımdan gönderildi