05/09/2015, Saat: 00:19
(04/09/2015, Saat: 21:03)Aleksey Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Feather Pro'yu da göz önüne alırsak zor ve tahrişli olması çok normal. Feather Pro Guard'da edinin derim. Bir de şevkiniz kırılmasın, el alışkanlığı oturunca temiz ve rahat tıraş veriyor.
@zanshin komşumdan aleti yeni aldım, henüz jilet çeşitlerim yok, ama almayı pek planlamıyorum açıkçası. DE'ler varken jiletli ustura bana pek mantıklı gelmiyor, usturaya geçeceksem çelik usturaya geçerim. Zaten bu konuda hala araştırmalarım devam ediyor.
Bu aleti sadece DE sonrası son rotüşları yapmak için aldım. Jiletli ustura ile tıraş beni her türlü tahriş eder, çünkü çene bölgemde sakallarım sert, yatık ve çenemden kulağıma yukarıya doğru çıkıyor, bu da ister istemez tıraş açısı oluşturmada sıkıntı çıkarıyor. Usturalarda aletin oluşturduğu baskı jiletin altında kalınca dengesizlik yapıyor, DE lerde ise tum baskı jilet üzerinde oluştuğu için jiletin kendi ağırlığıyla dahi tahrişsiz güzel tıraş ediyor. Bugün zaten en çok uğraşı bu çene kemiği bölgemde verdim, birkaç kez tekrar yapmama rağmen DE kadar sakalımı almadı. Değişik bir sakal yapım var malesef, yanağımın ortasından başlayıp boynuma kadar sakallarım kulağıma doğru çıkıyor ve çok yatık

Sonuçta arasıra bu güzel aletle tümden tıraş olmayı elbette isteyeceğim. Dolayısıyla Pro guard zaten alışveriş listemde olan bir jilet, bana en uygunu o görünüyor.
I'd Lather be Shaving, 'Cos Shave Must Go On!