07/09/2015, Saat: 19:18
Tesekkur ederim @btoprak ustadim. 75 euro konusunda haklisiniz. Neye gore kime gore - bir standart maalesef yok. Gumruk icin hep soyledigimiz gibi tamamen gumruk memurunun insiyatifinde. Kiminin 8 tane sabunu ( ki arkadasimiz forumumuzda ) hic sikintisiz gecerken, bazen bir tane sabun bile ( ki bu ben oluyorum ) takilabiliyor.
Gelelim fircaya, Shavemac, Thater ve Simp ch2 Manchurian uclemesi yapmaya karar vermistim. Simdilik ilk ikisini hallettik gibi gorunuyor. Ama simp manch i biraz zor yaparim gibi. Zira 255 pound hakikaten az buz degil.
Fircalar gelir gelmez sentetik te oldugu gibi bir detayli inceleme yapmayi planliyorum. Konu basligi da 2 band ler olacak gibi. Birkac da surpriz olabilir
Gelelim fircaya, Shavemac, Thater ve Simp ch2 Manchurian uclemesi yapmaya karar vermistim. Simdilik ilk ikisini hallettik gibi gorunuyor. Ama simp manch i biraz zor yaparim gibi. Zira 255 pound hakikaten az buz degil.
Fircalar gelir gelmez sentetik te oldugu gibi bir detayli inceleme yapmayi planliyorum. Konu basligi da 2 band ler olacak gibi. Birkac da surpriz olabilir
![Smile Smile](http://www.geltir.com/images/smilies/smile.png)