24/09/2015, Saat: 00:55
(24/09/2015, Saat: 00:24)Chinaski Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merhaba hocam, ideal takımı zaman içinde kendiniz bulacaksınız zaten. DE 89 alet ile Rapira/Astra/Derby jiletleri deneyebilirsiniz başlangıç için. Bastırmadan, sakince, makineyi 30 derece civarında bir açıyla tutarak ve en fazla iki perde tıraş olmanızı önerebilirim. Fırçadan bahsetmemişsiniz, fırça kullanıyorsunuz değil mi? Body shop maca root krem kullandım, gayet başarılı bir kremdir onunla devam edilebilir. Bu iş tamamen ellerinizin ve cildinizin alışmasına bağlı.
Cevap için sağol, fırça babamdan yadigar gerçek kıldan bir fırçam var (sanırım samur) ama en az 40 senelik. Onu kullanıyorum / kullandım. DE 89 bakıcam, elimde merkur var; onu astra ve wilkinson ile denedim. Berbat sonuç aldım. Gillette kartuştan bir farkı yoktu. Krem olarak Body shop maca root ve clinique aloe gel kullandım. Kızarıklık oldu. Cella deneyeceğim. Anlamadığım Edwin Jagger Merkür makinelere dışardan bakınca hepsi aynı gibi, yani makine olayı acaba biraz geyik mi yani iş jilet / krem / el hünerinde bitiyor mu diye düşünmekteyim.