Dostum opinel saplar ahsap ve kalın oldugu icin tasımaya pek uygun degil. Plastik saplı modelleri oneririm tasımak icin. yuzlerce bıcak getirtmis biri olarak artık yurt dısından soylemiyorum ne yazıkki ugrasması adamı hasta eder. Buradan bulabildiginiz urunlere bakınız.
Smith Wesson un uygun fiyatlı cakıları vardır.Sahte olmamasına dikkat edin.
Benim onerim Cold steel-kabar-spyderco markaları gunluk kullanım icin cok guzel cakılardır.
Gunluk kullanım EDC katagorisinde bıcak secerken benim vardıgım tecrube, Bıcak uzunlugu 3"ve altında olsun(7,6cm), Agırlık 4oz ve altında olsun( 110gr).
Acale etmeyin, nicelikten cok nitelik onceliginiz olsun. 1-2 tane işe yaramaz teneke alacagınıza paranızı biriktirip 1 tane kaliteli birsey alın. Senelerce hem tasıması, hem bakması zevkli olsun.
Saygılar
Smith Wesson un uygun fiyatlı cakıları vardır.Sahte olmamasına dikkat edin.
Benim onerim Cold steel-kabar-spyderco markaları gunluk kullanım icin cok guzel cakılardır.
Gunluk kullanım EDC katagorisinde bıcak secerken benim vardıgım tecrube, Bıcak uzunlugu 3"ve altında olsun(7,6cm), Agırlık 4oz ve altında olsun( 110gr).
Acale etmeyin, nicelikten cok nitelik onceliginiz olsun. 1-2 tane işe yaramaz teneke alacagınıza paranızı biriktirip 1 tane kaliteli birsey alın. Senelerce hem tasıması, hem bakması zevkli olsun.
Saygılar