11/10/2015, Saat: 04:27
(11/10/2015, Saat: 01:03)fasulity Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Teşekkür ederim üstad. Ben de tıpkı sizin gibi Isana Man yüz yıkama jelini tıraş hazırlığına yardımcı olması niyetiyle aldım, inşallah sizin gibi memnun kalırım. Sol alttaki ürün ise benim rasgele keşfettiğim bir ürün. Geçen yıl eşimin Rossman dan almış olduğu kızılcık ve argan yagından mamul paraben ve silikon içermeyen tamamen vegan bir vücut yağı. Yüzümün çok gergin olduğu bir tıraş sonrasında şunu bir deneyeyim dememle başladı aramızdaki mükemmel uyumResmen hayran bıraktı beni kendine. Cilt tarafından çok hızlı emiliyor, çok güzel kokuyor gerginliği gideriyor ve en önemlisi kadife gibi yumuşacık bir cildiniz oluyor. 150 ml olan bu şişe kendinden spreyli kutuda. Bir veya iki kere basmak kesinlikle yetiyor. Fiyatı 13 TL. Yüzde bıraktığı rahatlama hissi ise paha biçilemez
. ilk kullandığımda biraz daha tecrübe edip forumda bir inceleme yazısı yazmayı planlıyordum fakat sonradan unutmuşum. Sizin dikkatiniz sayesinde mini bir incele yazısı oldu. Teşekkür ederim.
SM-T700 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üstadım bunu not aldım, Şubatta İstanbuldan bir tane edinirim bizim Beylikdüzündeki Rossmanndan. Tıraş öncesi için tercih edilebilir gibi. Zaten her türlü faydalı şey bulunuyor Rossmannda, bir kötü ürünü var oda Porsuk kılı tıraş fırçası. Sentetiği geçen günlerde elime alıp kılları inceledim, müthiş his ! ve mutlaka sizide memnun edecektir.