02/11/2015, Saat: 15:41
(28/10/2015, Saat: 09:47)bidon Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hocam ne yalan söyleyeyim, ben yorumları görmeden almış bulundum. İçim sıkılmadı değil.
Herhalde oradaki kötü yorumlardan olacak ki paketi açıp bardağı muntazam biçimde baloncuklu paketle sarmışlar. Bardağımdan memnunum
Üstatlarım, şişenin üzerinde kanada üretimi yazıyor. Ben daha önce hiç oldspice kullanmadığım için kokusunu bilmiyorum ancak memnuniyetle kullanıyorum. O sebeple o konuda bir yorum yapamıyorum malesef. Benden daha tecrübeli birinin yorumlarını istirham etmek gerek. Ben bir iki güne şişenin resimlerini eklerim buraya incelemeniz için. O zaman beraber karar veririz.
(28/10/2015, Saat: 15:14)recklesstr Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bu satıcıdan birkaç ay evvel kargo dahil 32 liradan almıştım. Ürün orjinal ama hiç Old spice kullanmamış biri olarak koku bana çok ağır geldi. Zaten şişesinden koklamamla kapatmam bir oldu. Bir ara cesaretlenip bir damla parmak ucuma damlatıp denedim ama o tarihten beri kutusunda duruyor, bardağı ise diş fırçalık yaptım banyoya çok yakıştı
Umarı mburası resim koymak için kötü bir yer değildir.
Söz verdiğim gibi şişenin fotoğrafları bunlar. Yorumlarınızı istirham ederim.