Bende savunma amaçlı taşınmasından yana değilim. Savunma ihtiyacı doğan bir ortamda karşılıklı çekilecek çakılar ve daha nicelerinde, karşı tarafın kaybedecek birşeyi olmadığından gözünü karartması daha kolay olacaktır. Bizlerin kaybedecek daha çok şeyi var onlardan o yüzden kendi çakılarımız asla saldırı amacı gütmemeli zararlı çıkan biz oluruz.
Benim yanımda taşıdığım çakı, ufak işleri görecek cinsten. Bilgisayar Öğretmenliği okuduğum için yıldız tornavidası çok işime yaramıştı bilgisayar kasalarıyla uğraştığım vakitte
Öte yandan bıçak kısmı oldukça işe yarıyor, yolda yürürken bir elma armut canım çektiğinde çıkarıp bununla kesip yiyorum
Sigaram olmadığı için pantolonumun çakmak cebine koyabiliyorum ve oldukça az yer kaplıyor. Cepte ağırlık yapmayacak birşey arıyorsanız önerebilirim bu ürünü.

Sıfır fiyatı biraz pahalı. Ancak ben Bomonti Antika pazarından 10 - 15 tl gibi bir fiyata almıştım
Edit: Resim eklemeyi unutmuşum.
Benim yanımda taşıdığım çakı, ufak işleri görecek cinsten. Bilgisayar Öğretmenliği okuduğum için yıldız tornavidası çok işime yaramıştı bilgisayar kasalarıyla uğraştığım vakitte

Sıfır fiyatı biraz pahalı. Ancak ben Bomonti Antika pazarından 10 - 15 tl gibi bir fiyata almıştım

Edit: Resim eklemeyi unutmuşum.